Támogass minket!

Kérlek, támogass minket, hogy a jövőben is tudjuk üzemeltetni és bővíteni az oldalt.

Vállj a patrónusunká a PATREON oldalunkon keresztül! 

Vagy támogatásodat akár közvetlen banki utalással is el tudod juttatni hozzánk:

OTP Bankszámlaszám: 11773449-60804886-

Név: Lengyel Gábor József

Megjegyzés: Támogatás

 

Eddig nem volt szükség támogatásra, most miért van?

A Hagyomány és Múltidéző történelmi tudástárat, az eredeti formájában 2013 januárjában indítottuk útjára!

Az alapvető cél az volt, hogy létrehozzunk egy, olyan ingyenes tartalomszolgáltató felületet, amin rendszerezve el tudunk helyezni minden olyan tartalmat, ami segíti a hiteles viseletek terjedését, megalkotását.

A cél eléréséhez, olyan webes megoldásokat kerestünk, amikből ingyenesen össze tudtuk rakni a felületet. Ez az ingyenesség sok kompromisszummal is együtt járt, amik jelentősen csökkentették az oldal átláthatóságát és emiatt a használhatóságát. Ezekkel folyamatosan szembesültünk mi is. Sajnos a régi technológiák egy idő után gátat is jelentettek a fejlődésben, hiszen, nem lehetett úgy alakítani az oldalt, hogy az kényelmesebb legyen. Sajnos a tartalmak is súlyos ballasztként viselkedtek, így akadályozva meg a költözést!

Az idők változnak, és a felhasznált technológiák felett már jócskán eljárt az idő, és egyre másra szűntek meg, vagy alakulták át olyannyira, hogy már nem tudtuk használni!

Az oldal alapját jelentő klasszikus Google webhelyek 2021 decemberében megszűnnek. Bár az oldalt ebben a formában le lehetett menteni, de annak továbbfejlesztésére már nem lett volna lehetőség. Emiatt válaszút elé értünk, hagyjuk az oldalt, és lemondunk róla, vagy pedig keresünk egy új megoldást, és megpróbáljuk megmenteni!

Vállalva az ezzel járó rengeteg munkát mi, az oldal megmentése mellett döntöttünk. Olyan megoldást kerestünk, amivel az eddigi hiányosságokat tudjuk pótolni, és a rendszerben megvan a fejlődés lehetősége.

Végül a választásunk a WordPress platformon működő WooCommerce webshop sablonra esett! Ez jelenleg a világ legelterjedtebb webshop platformja, így ehhez rengeteg beépül modul érhető el. Ezzel kaptunk egy nagyon jó alapot. Viszont ehhez az egyik alapelvünket is meg kellett változtatni, hiszen mind a domain-ért, a tárhelyért valamint a különböző beépülő modulok használatáért fizetnünk kell.